Rakentelu Foorumi

Qrolle, Elecraft, Atmel, Pic, LC-Meter, OBD2, Robotit, yms yms
Tänään on Ma Marras 19, 2018 8:23 pm

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia




Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: k2 audio pops
ViestiLähetetty: To Tammi 01, 2009 10:40 pm 
Poissa

Liittynyt: Ma Marras 06, 2006 10:21 am
Viestit: 31
Olen aina ihmetellyt CW:tä workkiessa, kun annon loputtua tx-rx vaihdon jälkeen rx:n audio enemmän tai vähemmän paukahtaa. Alabandeilla selvästi enemmän kuin yläbandeilla. Elecraftin reflectoria selaillessa huomasin muillakin olleen saman vian. Korjausohjeitakin löytyi ja teinkin ne, mutta vika ei vain poistunut.

Sitkeästi aina ajankulukseni luin aiheesta viestiketjuja ja useasti törmäsin kohtaan jossa käskettiin vaihtaa menuvalikosta 8r joko nor tai hold??? Ihmettelin, kun en löytänyt valikostani moista. Kunnes viimein kaivoin K2 manuaalin ja tosiaankin menun t-r 0.0x ollessa säätöasennossa painetaan display-nappia niin näyttöön ilmestyy 8r nor tai 8r hold!!! Mulla se oli ollut aina 8r hold asennossa ja tästä aiheitui moiset poksahtelut. Nyt on 8r nor ja qsk toimii ilman poksahteluja.

Olenko ainut, joka ei ole huomannut moista menua? Onko muilla samanlaisia "vikoja"? Olisi kiva tietää, olenko suomenmaan ainut lukutaidoton tollo.

Joka päivä voi opia jotain uutta, jos vain viitsii ihmetellä.

juha


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com